Spaghetti Carbonara er en ret jeg først har udforsket de senere år, og det smager jo så lækkert.
Desværre er det nok ikke det sundeste man kan servere, men en gang imellem går jo nok an, og hvis man så skærer ned på fedtet der hvor man kan, er det nok ikke helt galt.
Alle ingredienserne. Dog mangler past. æggeblommer og parmasan.
Den færdige ret. Mums
Ingredienser(3-4 pers):
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
200 g. bacon i mindre stykker
2,5 dl. milda madlavningsfløde
4 past. æggeblommer (2 bægre)
20 g. parmasan
Salt og peber
300 g. grov pasta
Start med at koge pastaen al dente(hverken for hård eller for splattet). Varm olien op på en pande, og svits hvidløgene hurtigt, og tilsæt baconen. Når baconen er blevet stegt sprød, tilsættes flødes og derefter pastaen.
Æggeblommerne vendes med salt, peber og parmasan, og tilføjes retten.
Serveres straks m. brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar