søndag den 16. oktober 2011

Kyllingefilet med bacon og pikantost.

Kyllingefiletterne steges med baconen og pikantosten.

Kartoflerne bages selv den første halve time

Det færdige resultat.

4 personer.
Ingredienser:
1,5 kg. Kartofler
1 Løg
1 Chili
1 Et-fedshvidløg
1 spsk. Paprika
Salt og peber

4 Kyllingefiletter
8 skiver Bacon (eller parmaskinke)
4 spsk. Pikantost

Rens og skær kartoflerne i både, og læg i et fad med presset hvidløg, fint hakket chili, løg i skiver, Paprika, olivenolie, salt og peber.
Kom i en forvarmet ovn ved 200 grader i 45 min.. 

Smør pikantost på den ene side af kyllingefiletterne og svøb dem i bacon.
Steges sprød på en pande. Lægges oven på kartoflerne efter 30 min.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar