Jeg havde aldrig smagt spaghetti med meatballs, så det skulle prøves.
Kødbollerne svitses
Tomatsovsen koges
Toppes med mozzarella
Kødbollerne svitses
Tomatsovsen koges
Toppes med mozzarella
Ingredienser
Kødboller:
400 g. hakket oksekød (3-7%)
1 frisk chili
1 stort 1-fedshvidløg (2 alm. fed)
1/2 rødløg
1 tsk. tørret timian
3 spsk. havregryn
1 dl. mælk
20 g. parmesanost
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
Tomatsovs:
1 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 1-fedshvidløg
1/2 rødløg
1 tsk. oregano
sukker
salt og peber
Spaghetti
1 klump mozzarella
Ingredienserne til kødbollerne blandes sammen, og steges til små kødboller på en pande med olivenolie.
Sauter løg, hvidløg og oregano i olivenolien. tilsæt de hakkede tomater og lad simre i 30 min.
Smag til med salt, peber og sukker.
Læg kødbollerne i et fad med tomatsovsen oven på, og tilsidst skives mozzarellaen ovenpå.
Kom dette i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet.
Pynt m. basilikum
Ingen kommentarer:
Send en kommentar