2 løg
2 spsk. olie
2 laurbærblade
1 kvist timian
1-2 spsk. god karry
2 spsk. mel
1,25 l. siet hønsesuppe eller bouilion
2-300 g. kogt kyllingefilet
2 dl. Milda madlavningsfløde
2-300 g. fine ærter (dybfrost)
Hak løgene og svits dem i olien, med timianen og laurbærbladene til løgene er gennemsigtige.
Tilsæt karryen og brun den af. Herefter puttes melet ved, og røres godt rundt med resten af ingredienserne i gryden.
Nu tilsættes suppen lidt ad gangen, mens der piskes. Lad dette simre i 15-20 min.
Si nu massen, og hæld tilbage i gryden, og bring suppen i kog. Nu tilsættes fløden og lad dette koge i 10 min.
Smag suppen til med salt og peber, og tilføj kyllingen og ærterne.
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar