lørdag den 1. oktober 2011

Græskarsuppe

Jeg er ikke et suppemenneske, da jeg hurtigt bliver træt af at det er samme smag. Dog elsker jeg den første skefuld, men det er også nok. 
Denne græskarsuppe kan jeg spise lidt mere af end en skefuld.

Her er to flotte hokaidogræskar. Det var dog kun det ene af dem som blev brugt til suppen.

Suppen som er kogt op og er klar til at blive blændet.

Den færdige suppe, men græskarkerner og hjemmelavet pesto som pynt.

Ingredienser:
1 hokaidogræskar
1 spsk. olivenolie
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 tsk. tørret timian
0,5 l. hønseboullion
2,5 dl. fløde
1/2 pakke buko pikant ost
Revet muskatnød
Salt og Peber

Pil løg og hvidløg og skær dem i tern.
Åben græskaret og fjern indmaden. Græskaret skæres i mindre stykker.
Sauter løg og hvidløg i olien, med timian.
Når løget er næsten gennemsigtigt tilsættes græskarstykkerne og steges med til de falder sammen.
Tilsæt hønsebouillionen og lad det simre 20-25 min.
Kør herefter suppen igennem en blænder, eller andet som kan purere det, og bring det tilbage på blusset. Tilsæt fløden og bring det i kog, tilsæt yderligere pikantosten og smag til med muskatnød, salt og peber. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar