Dej:
2 dl. lunkent vand
20 g. gær
2 spsk. surdej
1 tsk. maldonsalt
1/3 rørsukker
ca. 50-100 g. durummel
ca. 200 g. tipo 00 mel
Fyld:
Kartoffelpizza:
1 mellem kartoffel
1 halv klump bøffelmælk mozzerella
3-4 skiver havarti ost
20 g. friskrevet parmasan
1 kvist friskhakket rosmarin
Maldonsalt
Olivenolie
Baconpizza:
8 skiver bacon
2 skiver havartiost
1 halv klump bøffelmælk mozzerella
20 g. friskrevet parmasan
Oregano
Fremgangsmåde:
Vand, surdej, gær, salt og sukker røres sammen.
Melen tilsættes og æltes til en fugtig ensartet dej.
Dette pakkes ind i folie og stilles i køleskabet i minimun 2 timer.
Ovnen tændes til 250 grader, og gerne med en stenovnsplade i.
Klumpen deles nu i 2 og rulles ud til 2 pizzabunde.
På bagepapiret smøres olivenolie, for en sprød bund.
Fyldes lægges på.
De bages nu i ca. 5 min., men hold hele tiden øje med det, da det går hurtigt.
Bon appetit..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar