Dejen:
125 g. smør
2 æg
0,5 dl. letmælk
125 g. mel
125 g. rørsukker
1 tsk. bagepulver
korn fra 1 stang vanilje
1/2 tsk. salt
Halvdelen tilføjes kakao (3-4 spsk. kakao) + hakket chokolade
Smelt smørret og bland det sammen med mælken. Æggene piskes i et efter et.
De tørre varer: mel, rørsukker, bagepulver, vanilje og salt sigtes sammen. Den våde blanding piskes i den tørre blanding.
Fyld i papirmuffinforme, som ligger i en metal muffinform.
Hvis det er dem med chokolade tilføjes chokoladen efter dejen er kommet i formene.
Læg 6 stk. chokoladeknapper i hver cupcake.
Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
Jordbær frosting:
150 g. flormelis
125 g. smør
1 tsk. citron
0,5 vaniljestang
50 g. blendede jordbær (må ikke være frosne, det vil skille, som det ses på billedet)
Citron frosting.
150 g. flormelis
125 g. smør
0,5 vaniljestang
3-4 spsk. citron
Alle ingredienserne piskes sammen og tylles på når kagerne er kolde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar