Jordbærmousse:
5 L. Piskefløde
120 g. sukker
300 g. jordbær (Frosne eller friske)
saft fra 1 limefrugt
1 tsk. vaniljesukker
6 stk. husblas
Start med at lægge husblasen i blød ca. 15 min.
Giv jordbærene et hurtigt opkog, og blend herefter med sukker, vaniljesukker og limesaften.
Lav et vandbad, og smet husblassen heri.
Når både frugtmassen og husblassen er lettere afkølet, blandes de sammen, og stilles på køl.
Pisk nu fløden til skum, og kom herefter jordbærmassen i.
Hindbærmousse:
5 dl. Piskefløde
120 g. sukker
300 g. hindbær (Frosne eller friske)
1 tsk. citron
1 tsk. vaniljesukker
6 stk. husblas
Start med at lægge husblasen i blød ca. 15 min.
Giv hindbærene et hurtigt opkog, og blend herefter med sukker, vaniljesukker og citronsaften.
Lav et vandbad, og smet husblassen heri.
Når både frugtmassen og husblassen er lettere afkølet, blandes de sammen, og stilles på køl.
Pisk nu fløden til skum, og kom herefter hindbærmassen i.
Tobleronecreme (Eller anden chokolade):
200 g. Toblerone
2,5 dl. piskefløde
Tobleronen smeltes over vandbad, og køles lidt af. Piskeflødes piskes.
Vend forsigtigt chokoladen rundt i piskefløden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar